måndag 19 maj 2008

Nu räcker det!

Tror ni inte Matte kommer hem med ännu mera tyg. I massor av otäcka färger, cerice, turkos, gult, rost och naturligtvis orange, skumt hon glömde grönt. Nu kommer hon att sitta vid symaskinerna hela tiden hon är hemma, ingen tid över för varken Husse eller mig.

I dag har de i all fall knäckt den där som byggt bo i avloppet, det tog tid och var segt .Nu så kanske allt de plockat ut hamnar i skåpet igen, jag har ju knappt hittat mina matskålar. Ja visst, skålar, en för vatten, en för torrfoder och en för påsmaten. De har hittat silikonsprutan och tätat mellan bänken och kaklet i köket och satt fast en list med. Tänk det tog bara ett år eller så!
Det där skumma bruna som hänger på provdockan verkar vara i det närmaste klar, tror hon bara väntar på klartecken på längden från beställaren. Den känns lite lång, en riktig dammsamlare.
I morse var det frost, blommorna var väldigt vackra där ute, speciellt de annars redan ludna Lammöronen. Det var väldigt kallt om tassarna. Jag trodde det skulle bli varmt och skönt.
Om ni undrar vem som gömt sig på bilden så är det Matte.

Inga kommentarer: