söndag 6 juli 2008

Full fart!

Ibland har Husse och Matte mycket att stå i fast de har semester och är sjuka båda två!
Matte har ju flyttat sitt förtag och haft fullt upp med möbler och att spika tavlor och sy gardiner, nu är det mesta klart, bara lite fin justeringar av böcker och hyllor påstår hon. Bilder har tagits till nya Webbsidan och den har Husse jobbat mycket med. Matte äter penicillin och är trött och knasig i magen.
I går tillbringade de en solig eftermiddag på sin favorit plats på sitt favoritfik och ni tror väl inte det men de har Mattes favoritfärg på sina muggar. De påstår att det var kul att sitta och titta på alla båtar och folk som är ute och går fram och tillbaka. Skriver jag fram och tillbaka menar jag fram och tillbaka. De går längs kajen, vänder och går tillbaka och en del tar ett extra varv.
Matte var ute och plockade en massa blommor till Spunken som fyllde år i går. Hon gillar Rosa min lillasyster så därför blev det många rosa och vita blommor. Det var vit och rosa Malva, rosa spirea, vita och rosa Digitalis och Purpurklätt samt några vita Matte inte hittar namnet på.
Matte satte buketten på altanen i regnet och kylan för att de skulle hålla sig fint tills idag. För lite senare ska de hälsa på Spunken och gratta henne!

Inga kommentarer: