söndag 17 augusti 2008

Andlig helg !


I går åkte Husse och Matte iväg för att hälsa på släkt och gamla vänner i Adventskyrkan i Linköping. De blev borta hela dagen. De fick lyssna på en Man från Ruwanda som berätta om den etniska rensningen på 90-talet och hur han och hans familj flytt undan kriget och tappat bort varandra under flykten. Hur han så småningom hamnat i Sverige efter många mils vandring. Frun berättade hur hon väntat och väntat vid gränsen och hur hon och barnen till slut vandrat tillbaka till Ruwanda. Senare fick vi veta hur Mannen tillslut fått reda på att familjen var vid liv och att han kunde återförenas med dem här i Sverige.
I dag har de planerat att åka till Engelholm och lyssna på en Friluftsgudtjänst och ett föredrag om Predikar-Lena som Johan Birath Johan Birath ska hålla. Friluftsgudtjänst, jo jag tackar! Undrar om de har några regnkläder? Jag har aldrig sett några, hi,hi vad blöta de ska bli!

De ska även hälsa på min "syster" Spunken hon har så mycket hyss för sig. Peruk har hon testat, ingen känner igen henne på den här bilden!

Själv ska jag ligga här i soffan och bara ha det skönt!

Inga kommentarer: